Medlemstilbud

Stærkt netværk & høj sikkerhed

Som en del af Dansk Formands Forening, er du en del af et stærkt fællesskab, der tilbyder omfattende støtte og sikkerhedsnet gennem vores samarbejde med Akademikernes A-kasse.

Dette partnerskab sikrer, at du har det nødvendige grundlag for en stærk karriere og et stabilt arbejdsliv. Som medlem får du adgang til Akademikernes A-kasse, der fungerer som dit sikkerhedsnet i tilfælde af ledighed, og som en værdifuld sparringspartner gennem dit studie- og arbejdsliv​.

Faglig ekspertise & personlig vejledning

Hos Dansk Formands Forening har vi et dedikeret team af konsulenter med specialviden inden for foreningens fagområder.

Uanset om dit arbejde omfatter driftsledelse, vejinspektion, byggeledelse eller andre fagområder inden for Formands Foreningen, er vores team udstyret til at yde målrettet vejledning.

Vi forstår de specifikke udfordringer og muligheder, der er forbundet med dit arbejdsmarked, og står klar til at hjælpe dig med at navigere i relevante spørgsmål, der matcher din uddannelse og kompetencer​.

En komplet pensionsordning, som matcher dine behov

Som offentlig og privat ansat og medlem af Dansk Formands Forening har du en pensionsordning hos PFA Pension. Din pensionsordning er obligatorisk med basisforsikringer for alle medlemmer. Men udover de grundlæggende dækninger har du en række valgmuligheder. Du kan tilpasse din ordning, så den passer til det stadie i livet, du er i.

Som udgangspunkt består din pensionsordning af en livsvarig pension, som bliver udbetalt hver måned, fra du går på pension, og så længe du lever; en ratepension, hvor du får udbetalt et beløb hver måned i 10 år, fra den dag du går på pension; samt forsikringer der omfatter nedsat erhvervsevne, dækning ved død, og beskyttelse mod kritisk sygdom.

Vi tilbyder forskellige investeringsmuligheder, herunder PFA Plus, hvor du kan forvente et potentiel højere afkast ved at investere i markedsrente. Dette giver dig fleksibilitet til at forme din opsparing efter dine ønsker og behov.

Sikkerhed og tryghed til dig og din familie

Som medlem af Dansk Formands Forening har du adgang til en bred vifte af forsikringsmuligheder gennem TJM Forsikring, der er skræddersyet til at beskytte dig og din familie. Har du voksne børn, kan de nyde godt af de samme attraktive vilkår og fordelagtige priser som dig, selv om de er flyttet hjemmefra.

Vores mål er at tilbyde gode dækninger, nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet og en personlig rådgivning, der giver dig tryghed.

Mange af TJMs forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK, herunder bl.a. Indboforsikring og den samlede forsikringspakke. Kåringen af TJM som Bedst i test bekræfter at TJM Forsikring er et solidt selskab, hvor man får valuta for pengene.

Forsikring

Økonomisk tryghed og karriererådgivning

Dansk Formands Forening anbefaler Akademikernes A-kasse som den ideelle partner for økonomisk tryghed og karriererådgivning.

A-kassen spiller en afgørende rolle i medlemmernes overgange i studie- og arbejdslivet, uanset om det er landing af det første job som nyuddannet, mellem jobs eller overvejelse om selvstændighed.

Akademikernes A-kasse forpligter sig til at udvikle tilbud og rådgivning, der ruster medlemmerne til det moderne arbejdsmarked, hvor hyppige jobskifte er blevet normen.

PFA Helbredsforsikring til dig og din partner

Med PFA Helbredssikring får du en sundhedsforsikring, der giver dig adgang til hurtig behandling. Dækningen omfatter kiropraktor, fysioterapeut, osteopat, diætist, akupunktør og zoneterapeut, samt psykolog**, psykiater*, og privathospitaler*. Prisen for 2023 er 1.560 kr. om året.

Ny aftale med forbedrede forsikringer

Pr. 1. oktober 2023 er en forbedret udgave af vores forsikringspakke trådt i kræft. Det betyder, at vores medlemmer får lavere omkostninger og en forbedret forsikringspakke med attraktive priser i forhold til markedet. Du får adgang til Online Læge via Mit PFA, automatisk tilpasning af dækning ved nedsat erhvervsevne baseret på dit lønniveau, opdaterede diagnoser i PFA Kritisk sygdom og årligt PFA Tilskud på 1.500 kr. til din opsparing. Så du samlet sparer det samme op.

Vi er åbne for alle

Med et medlemskab hos os, sikrer du dig en solid og kompetent medspiller der varetager dine ønsker for et godt arbejdsliv.
For os handler det om tilfredse medlemmer, for det giver en afspejling af et sundt samfund som vi er villige til at kæmpe for.

Uddannelse og kurser

Få tilskud til efteruddannelse og kompetenceudvikling

Foreningens medlemmer har mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder tilskud til kurser og uddannelse, der kan hjælpe vores medlemmer med at forfølge deres mål og realisere deres potentiale.

Vi forstår vigtigheden af livslang læring og ønsker at støtte vores medlemmer i deres stræben efter viden og færdigheder. Uanset om du er interesseret i at forbedre dine faglige kompetencer, udforske nye områder eller forfølge en passion, er vores tilskudsordning her for at hjælpe dig.

Vi tror på, at investeringen i vores medlemmers uddannelse er en investering i fremtiden for vores forening. Tøv derfor ikke med at udforske de uddannelsesmuligheder, der er tilgængelige for dig, og ansøg om vores tilskud. Vi ser frem til at støtte dig på din uddannelsesrejse og hjælpe dig med at opnå dine mål.

Spar penge på dine indkøb

Forbrugsforeningen er for dig, der er medlem af Dansk Formands Forening.

Meld dig ind i Forbrugsforeningen og spar penge på alt det, du alligevel køber.

Nye medlemmer får:
Et bonuskort til 4.000 butikker, restauranter og webshops.
Bonus på ALT – også det på tilbud
Intet minimumskøb – bonus fra første krone
0,- kr. i kontingent det første år – herefter koster det 132,- kr. om året.

Forbrugsforeningen

Formandsbladet

Nyheder og reportager

Formandsbladet bringer medlemmerne de seneste opdateringer, nyheder og information om vores aktiviteter og begivenheder. Magasinet er dedikeret til at holde vores medlemmer ajour med foreningens udvikling, og det er en uvurderlig kilde til indsigt i vores fællesskab.

Hvert nummer af Formandsbladet indeholder artikler om aktuelle emner, interviews med medlemmer, rapporter fra vores begivenheder og meget mere. Det giver også medlemmerne mulighed for at dele deres egne historier, erfaringer og perspektiver med resten af vores fællesskab.

Vi håber, at Formandsbladet vil bidrage til at styrke forbindelserne inden for vores forening og fremme vores fælles mål og værdier.

Hold øje med kommende udgaver af Formandsbladet for at holde dig informeret og engageret i vores foreningsliv!