Om Dansk Formands Forening

Historien om Dansk Formands Forening (DFF) går tilbage til en betydningsfuld tid i dansk arbejdsliv, til 1899, en tid præget af industriens vækst og arbejderbevægelsens styrke.

DFF blev stiftet med en vision om at samle og styrke arbejderne og formændene i Danmark. En af de fremtrædende skikkelser bag foreningens oprettelse var Jacob Hansen, der senere skulle påtage sig rollen som formand.

Den 24. september 1899 markerer den officielle fødselsdag for DFF, og herfra begyndte en dedikeret indsats for at fremme professionelle interesser og rettigheder inden for arbejder- og lederkredse.

I 1907 opnåede DFF en bemærkelsesværdig milepæl ved at indgå sin første overenskomst. Dette var startskuddet til en udvikling, der gjorde DFF til en stadig mere indflydelsesrig fagforening.

I dag, i det 21. århundrede, forbliver DFF en fast bastion som en af Danmarks foretrukne fagforeninger. Vi fortsætter med at arbejde i tæt samarbejde med vores medlemmer og forpligter os til at levere den bedst mulige service med høj faglig kompetence.

Vores vision siden 2010 har været at forblive i konstant udvikling og altid have medlemmerne i centrum af vores bestræbelser. Derfor har vi i samarbejde med fem af de andre foreninger under Forhandlings kartellet netop indgået en ny aftale med PFA. Aftalen der træder i kraft den 1. oktober 2023, betyder bl.a. at medlemmerne får lavere omkostninger og en forbedret forsikringspakke med attraktive priser i forhold til markedet. Læs mere om vores forbedrede forsikringspakke under medlemstilbud.

Se vores medlemstilbud

Opdag de eksklusive fordele, som medlemskabet af Dansk Formands Forening tilbyder. Vores medlemstilbud spænder over attraktive rabatter på forsikringer, fordelagtige pensionsordninger, og adgang til vigtige ressourcer for efteruddannelse.

Læs om vores overenskomster og aftaler

Vores overenskomster og aftaler er grundstenen i det, vi gør. De sikrer, at vores medlemmer nyder godt af retfærdige lønninger, arbejdstider og arbejdsvilkår. Vi forhandler disse overenskomster med arbejdsgivere og sørger for, at de altid afspejler de aktuelle markedsforhold og medlemmernes behov.

Formandsbladet

Formandsbladetet indeholder artikler om aktuelle emner, interviews med medlemmer, rapporter fra vores begivenheder og meget mere. Det giver også medlemmerne mulighed for at dele deres egne historier, erfaringer og perspektiver med resten af vores fællesskab.

Medieinformation 2024

Formandsbladet udkommer 4 gange årligt og trykkes i 1.800 eksemplarer. Ønsker du at annoncere i Formandsbladet finder du her Medieinformation, der kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.