Her tilbyder vi kurser i værdibaseret ledelse, det psykiske arbejdsmiljø.

Evnen til at sige fra overfor sin arbejdsgiver. Enten når man skal, eller når man bør for sin egen skyld.

Dansk Formands Forening afvikler kurser for offentlige ansatte medlemmer hvert år i uge 41 i oktober måned.

Kommunerne landet over oplever, hvordan borgernes krav til offentlig service stiger, medens det økonomiske råderum bliver mindre og mindre. Det stiller formanden over for endnu flere nye udfordringer, når der forventes flere og bedre resultater, og samtidig bliver der stadig lavere budgetter.

  • På hvilken måde kan den svære samtale afvikles?
  • Kan den enkelte formand træffe de rigtige beslutninger? Og hvad stiller det af krav til formanden / Lederen?

Stres i arbejdslivet – stres i livet – Hvor starter det og hvor ender det?  Hvordan kan det opstå, hvordan kan det tæmmes? Stress er en ubalance! Hvor opstår ubalancen og hvad er balance i arbejdssituationen eller arbejdslivet? Det er nogle af de spørgsmål vi hjælper med, og anviser metoder til håndtering af stress.

Skyld og skyldfølelse er følgesvende til stres og ubalance, hvordan kommer vi det til livs? I os selv, i de nære samarbejdsrelationer og i virksomhedskulturen! Vi peger på måder og metoder.

Kurserne er en invitation til at bruge 2 fantastiske dage i dit eget og ligestilledes selskab – og målet er at sende medlemmet hjem, fuld af energi og livslyst – og i en endnu bedre udgave af sig selv, end den man ankom i!

Medlemmet vil ligeledes være klædt på at takle nogle af sine udfordringer i dagligdagen.

”Lær at lukke ned, sige fra og lade op til en ny dag!

De fleste ledere er presset af mængden af opgaver som skal løses indenfor en tidsramme, som ofte føles som for kort, samtidig kan det, af mange forskellige årsager, være udfordrende og vanskeligt at få sagt fra i tide, selv når vi som ledere er presset helt ud i “spidsen af kræmmerhuset” og der er meget lidt plads tilbage at navigere på.

Kurserne er en blanding af seriøs teori, blandet med refleksioner, både individuelt og i relevante grupper.

Medlemmer kan søge tilskud til kurser der afholdes af godkendte undervisningssteder, der giver dem et kompetenceløft. Ansøgningen skal sendes til vores kompetencefond i OAO.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *